Kyselyn osallistujat ajattelevat sen vuoden 2018 uudestaan Bitcoinille

Bitcoin näyttää muutamasta noususta ja laskusta huolimatta viime viikolla, näyttää toimivan melko hyvin verrattuna siihen, missä se on ollut aiemmin.

Epäilemättä omaisuus on osoittautunut viimeisten 12 kuukauden aikana, ja valuutta on osoittautumassa yhdeksi tärkeimmistä varoista, joihin henkilö voi sijoittaa. Valitettavasti kaikki eivät ole vakuuttuneita, kuten uuden tutkimuksen mukaan monet maailman finanssikauppiaat katsovat BTC: n olevan loukussa toisessa kuplassa ja kokevat, että sen viimeaikaisilla nousuilla ei ole mitään tekemistä kasvavan legitimiteetin kanssa.

Bitcoinilla menee hyvin, mutta kaikki eivät näe tätä

Kuluneen vuoden aikana bitcoinin hinta on noussut huikeasti 475 prosenttia. Tämä on erittäin vaikuttavaa, mutta uutiset eivät näytä jättävän minkäänlaista vaikutelmaa kauppiaille, jotka äskettäisen tutkimuksen tietojen mukaan uskovat, että vuosi 2021 osoittaa salakäyttäytymistä, jonka kauppiaat olivat etuoikeutettuja vuonna 2018 ja viime viikon pudotuksella noin 10 000 dollaria, voidaan ymmärtää, miksi he tuntisivat niin.

2018 oli salakirjoituksen tuhoisa aika. Jos 2017 oli vallan ja vakauden aika, 2018 ehdotti, että salaus oli heikko ja laittomia. Vuonna 2017 bitcoin saavutti huippunsa siinä, että valuutta nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen, lähes 20000 dollaria yksikköä kohti. Kaikki innostuivat ja alkoivat heti hypätä bitcoin-vaunulle pelosta, että he menettävät jotain vallankumouksellista.

Vaikka kaikki ennakoivat bitcoinin jatkavan meteorisen nousunsa uuteen vuoteen, tapahtui täsmälleen päinvastainen. Maailman johtava digitaalinen valuutta markkina-arvoltaan alkoi laskea heti, kun 2018 osoitti itsensä.

Helmikuun alkuun mennessä valuutta oli menettänyt yli 10000 dollaria ja kävi kauppaa matalalla 9000 dollarin alueella. Kesään mennessä se oli 6000 dollaria, ja tuon vuoden kiitospäivänä bitcoin oli pudonnut noin 3 500 dollariin yksikköä kohti. Niinpä BTC oli epäonnistunut kaikkien silmissä.

Ei niin paljon haittaa kuin yksi voi ajatella

Nyt bitcoin on noussut ennätyskorkeuteen, ja se on ylittänyt 50 000 dollarin rajan helmikuun alussa ja yli kaksinkertaistanut vuoden 2017 korkeimman tasonsa. Kaikki eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita siitä, että vuosi 2021 tulee olemaan tähtien vuosi.

Itse asiassa tutkimus viittaa siihen, että monet kauppiaat ajattelevat vuosien 2021 ja 2018 olevan samanlaisia. Jopa 394 sijoittajaa osallistui kyselyyn, ja lähes 72 prosenttia oli samaa mieltä siitä, että bitcoin oli loukussa toisessa kuplassa – kuplassa, joka ei kestänyt paljon kauemmin.

On joitain myönteisiä uutisia siitä, että monet osallistuvista sijoittajista eivät näe suurta bitcoin-kaatumista merkittävänä… Ainakin ei tarpeeksi merkittävänä aiheuttamaan vakavaa vahinkoa taloudelle.

Vain noin 29 prosenttia osallistuvista henkilöistä katsoo, että valuutan lasku uusiin mataliin aiheuttaisi vakavaa taloudellista vahinkoa globaaleille markkinoille, kun taas yli 30 prosentin mielestä vaikutus olisi pieni tai olematon.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.