Salausanalyytikko huiman Bitcoinin ja perusteettomasti rangaistujen altcoiinien välisestä kuilusta

Tiistaina (3. marraskuuta) maailman johtavan sosiaalisen kaupankäyntialustan eToron salausanalyytikko Simon Peters kertoi Bitcoinin ja altcoiinien välisestä suuresta kuilusta.

CryptoGloben kanssa jaetussa muistiossa Peters sanoi:

„Vaikka bitcoin on ollut jyrkkää, altcoinit ovat uppoaneet, ja jotkut ovat nyt 50% kaikkien aikojen korkeimpien arvojen alapuolella karkean kolmen kuukauden jälkeen.

”Päinvastoin, monet heistä käyvät kauppaa nyt paljon houkuttelevammalla tasolla tarjoten potentiaalisia mahdollisuuksia sijoittajille. Jotkut näissä muissa salausaseteissa nähdyt pudotukset ovat todellakin olleet täysin perusteettomia, emmekä odota, että bitcoinin ja muiden altcoiinien välinen alennus säilyisi tällä tasolla.

„Tulevaisuudessa koronavirus iskee edelleen pelkoa sijoittajien sydämeen, etenkin Euroopassa ja Yhdysvalloissa, ja monet sijoittajat saattavat haluta siirtyä takaisin bitcoiniin vaihtoehtona epävakaille osakemarkkinoille.

„Tarkoittaako tämä pitkäaikaista härkäajoa bitcoinille, riippuu monista tekijöistä. Ensinnäkin huomenna aamulla odotettavissa olevat Yhdysvaltain vaalien tulokset ovat ratkaisevan tärkeitä, samoin kuin neuvottelut finanssipoliittisesta elvytyspaketista. Yhdysvaltain kiista puheenjohtajakaudesta vaalien tuloksen jälkeen on edelleen selkeä ja vaarallinen monille varoille, mukaan lukien Bitcoin. Taustalla kuitenkin positiivinen kehitys – kuten PayPalin tuleva salauspalvelu – tarjoaa runsaasti syitä olla iloisia, ja keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä sijoittajien tulisi odottaa korkeampia (ja korkeampia) bitcoinia.

„Hinnat ovat olleet vahvat tänä vuonna jo erityisesti bitcoinille, ja vaikka hinta ei ole vielä rikkonut 14 000 dollaria, kun se tapahtuu – kuten aikaisemmilla vastustasoilla 10 000 ja 12 000 dollaria -, niin mahdollisesti kuoppainen ajo ylöspäin kohti 20 000 dollaria on kortit.

Ketjumarkkinoiden älykkyyskäynnistys Glassnode kommentoi 2. marraskuuta 2020 julkaistussa The Week On-Chain -uutiskirjeessä, joka koski parhaiden altcoiinien suorituskykyä Bitcoinia vastaan:

„Kaikki ylimmät altcoinit menestyivät huonosti BTC: n vieressä koko viikon 44. Toisen viikon peräkkäin ne menettivät arvonsa BTC: n suhteen, ja suurin häviäjä oli jälleen BNB, -10,6% bitcoinin vieressä.

Yksi suosittu näennäisnimetön ristiriitaisen salakauppias (@CryptoWhale Twitterissä) näyttää ajattelevan, että XRP-kaupankäynnillä historiallisesti alhaisilla hinnoilla ei ehkä ole huono aika kerääntyä.

Äskettäin suosittu salauskauppias ja -analyytikko Lark Davis tarkasteli viittä suurikokoista salausjoukkoa, joissa hänen mielestään on „nousukatalyyttejä“, jotka voivat auttaa niiden hintoja nousemaan tämän kuukauden aikana.

Viisi salausjoukkoa, joista Davis puhui YouTube-kanavallaan julkaistussa videossa, olivat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA) ja Zcash (ZEC).

Tässä on mitä Davis sanoi BTC: stä, ETH: sta ja ZEC: stä:

Bitcoin: ”Se näyttää yhä enemmän siltä, ​​että Bitcoinilla on iso alkuräjähdysjuhla. Bitcoinilla on niin paljon riviä, että se voi lähteä kuuhun ja mahdollisesti saavuttaa uuden kaikkien aikojen ennätyksen. “
Ethereum: „Ethereum 2.0: n uskotaan olevan nyt vain kuuden tai kahdeksan viikon päässä Genesis-julkaisusta, mikä tarkoittaa, että on erittäin todennäköistä, että Ethereum 2.0 Genesis käynnistyy tänä vuonna.“